De WrW blog!

De WrW blog!

Van harte welkom!

U kan ten aller tijden, al dan niet anoniem een bericht plaatsen op onze blog!
Gelieve dit op een volwassen en beschaafde manier te doen.
Elke categorie bevat informatie omtrend Webradio-Waasland, en eventuele andere onderwerpen kunnen geblogd worden onder de categorie "off-topic"
Let op! Berichten worden gemodereert.

Bloggen

IdeeënbusPosted by Marnic Thu, June 30, 2016 15:24:07
Beste Bloggers,

Hebben jullie iedeeen gooi ze onze kant op dan bkijken we wat we ermee kunnen aanvangen.

Mvg Het Beheer

RonMontano, Moeke, Eddy,stefke,tornero





  • Comments(2)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marnic Mon, August 15, 2016 12:32:17

Dit lijkt me een goed idee dus van jou jeroen, Wie geeft er ook nog ideen goori ze onze kant op

Posted by jeroen Mon, August 15, 2016 10:34:56

beste medewerkers van webradio-waasland.be, het lijkt me leuk een keer elkaar te ontmoeten om eens in het echt te zien en te ontmoeten want we horen vaak alleen een stem en ideeën met elkander uit te wisselen wat betreft de radio.als iedereen voor 10 euro aan of vlees of vruchtensap of kippenvlees of sauzen meeneemt is dat meer dan voldoende .wie het niet kan missen is het mischien mogelijk een parasol of een paar tuinstoelen daarvoor in de plaats mee te nemen en de overige verdelen dan de kosten voor wie het niet kan missen, of mischien nog beter..een restaurant met een vooraf bekend keuze menu voor een afgesproken bedrag kiezen uit een voorgerecht hoofdgerecht en nagerecht voor...euro. aangezien het nu al laat in het seizoen is, lijkt het mij verstandig om dit in het volgend [voor] jaar te laten plaatsvinden zodat iedereen in de gelegenheid is daarvoor geld te reserveren